maanantai 6. kesäkuuta 2011

Kaupat on tehty


Tässä tämä nyt on:  
Kuva ei ehkä ole paras mahdollinen, mutta kyllä siitä jonkinlaisen käsityksen saa. Nyt tontti on virallisesti meidän ja kiinteistöfirman sivuille oli jo ilmestynyt sana "myyty". Välittäjä sanoi kaupantekotilaisuudessa, että samaan aikaan myyntiin tulleista tonteista oli jo useita myyty tai varattu. Nämä kymmenisen tonttia tulivat myyntiin vasta reilu pari viikkoa sitten. 

Jutustelimme myös naapuritontin siirtolohkareesta, jota välittäjä luonnehti "rintamamiestalon kokoiseksi" ja arveli sen muodostavan hyvän meluesteen välillemme, jos tontin mahdollinen tuleva omistaja päättäisi sijoittaa mökkinsä sen toiselle puolelle.

Olimme melko polleita maanomistajia poistuessamme kaupantekotilaisuudesta. Mies tuumasi, että nyt on vaimo tehnyt oman osuutensa (ilmeisesti tarkoittaen tätä sopivan tontin etsiskelyä ja asioiden järjestelyä), nyt on hänen vuoronsa, kun alkaa rakentaminen ynnä muut puuhat. Katsotaan nyt milloin päästään edes alkuun. Miehellä on nyt vain yksi vapaapäivä ennen kesäkuun puoliväliä, jolloin lähdemme viikon lomamatkalle. Sitten onkin jo juhannus ja sitä on perinteiseen tapaan vietetty sukulaisten kanssa. Yritämme varmaan kuitenkin saada taloyhtiön leikkimökin roudattua juhannusta ennen tontille.

Jostain pitäisi löytää työkalukirpputori, mistä saisi halvalla jotain tarpeellisia tavaroita, mitä ne sitten lienevätkään.

2 kommenttia:

Romu kirjoitti...

Työkaludivarista osoitteessa Hämeentie 81-83 saattaisi löytyä lääkettä akuuttiin työkalupuutokseen.

Aaltonen kirjoitti...

Kiitos vihjeestä! Kävimme siellä yhtenä päivänä, mutta se oli kiinni. Kokeilemme toisen kerran paremmalla ajalla.