keskiviikko 16. toukokuuta 2012

Toukokuun kuvia

Viikonvaihteessa käytiin pariinkin otteeseen tontilla, jossa nyt siis on alkanut tapahtua. Nopeat päivitykset tähän astisesta.

Nyt on rantaa ruopattu. Kaivinkone sai aika paljon moskaa pohjasta pois, isoja puunrunkojakin sieltä vielä nousi. Pahalta haisevan mönjän alta paljastui kivikkoa, isojakin kiviä kuulemma. Emme tiedä vielä tarkempaa lopputulosta, pitää odottaa veden kirkastumista. Ruoppausjäte mätettiin kuoppiin, joista oli otettu hiekkaa tontille loppusyksystä tehdylle tienpätkälle. Tältä ranta näytti ruoppauksen jälkeisenä päivänä:


 Ja tässä tuota ruoppausjätettä:

Tuo kivikko on ihan hyvä juttu. Kiviltä on ihan hyvä lähteä uimaan, kunhan ne vaan eivät ole limaisia. Pääasia, että siitä upottavasta moskasta päästäisiin eroon. Hiekkarantaa en varsinaisesti kaipaa.

Puita kaadettiin rakennuspaikan ympäriltä. Nyt on vaan kova miettiminen, mitä tehdään puilla. Osan voisi sahuuttaa, osasta polttopuita.

Ja itse rakennuspaikka näyttää nyt tältä:


Tässä tulevan mökin edustaa. Nuo kolme isoa etualalla olevaa puuta pitää vielä kaataa, että kaivinkone pääsee maisemoimaan mökkipihaa.



Perustustyöt jatkuvat. Seuraavaksi pitää alkaa valmistella mökkipaketin saapumista. H-hetki on juhannusta edeltävällä viikolla ja pystytys alkaa sitten viikon-parin päästä.

1 kommentti:

pande kirjoitti...

Hei!
Voi, että näyttää ihanalta tuo lampimaisema aurinkoisena päivänä!
Talon paikkakin jo noin selvästi hahmottumassa. Valokuvat ovat mukavia, kun voi seurata tienoon muutoksia vähitellen.
Suoria puita voi vaikka myydä tai vaihtaa muihin tarvikkeisiin kyläläisten kanssa, jos ei muuta käyttöä löydy. Varmaan keksitte.
Odotan kovasti jatkoa.
Terveisin
pande