tiistai 5. heinäkuuta 2011

Käärmeistä vielä

Kiitos vielä kaikille edellistä kirjoitusta kommentoineille kannustuksesta ja neuvoista! Olen todella otettu siitä asiasta, että blogilla on noin monta kiinnostunutta lukijaa, ja tiedän vielä useita muitakin! Tuo käärmeasia on hyvä ottaa huomioon, vaikka emme nyt vielä varmasti edes tiedä, onko tontilla käärmeitä. Aiomme tömistellä ja leikata varvikkoa lyhyemmäksi oleskelualueelta, niin että edes näemme mahdolliset luikertelijat. Muistan, kun lapsena leikin kaverini kanssa aina yhden palaneen talon raunioilla kotileikkiä. Aikuiset kielsivät sinne menemästä käärmeiden pelossa. Mutta ei sattunut sielläkään käärmettä kohdalle.

Tässä paineet kasvaa, kun lukijat lisääntyy, ihan positiivisessa mielessä kuitenkin. Tosiasia nyt vain on se, että emme saa mitään tontilla aikaan, kun mies on taas töissä ja esimerkiksi tällä viikolla hänellä on vaan yksi vapaapäivä. Harmittaa, mutta ajattelin, että lähden yksin käymään tontilla, mittaan vaikka leikkimökin paikkaa ja kerään risuja. Ja ehkä siivoan rannankin uimakuntoon, heh heh.

Totta puhuen hiukan tässä tuntee itsensä avuttomaksi, minä ainakaan en ymmärrä tästä rakentamishommasta kovinkaan paljon. Joten jätetään se aihe toistaiseksi kunnes on jotain asiallista kerrottavaa. Muuten jos joku haluaa viettää päivän raittiissa ilmassa, mukaan voi lähteä milloin vain. En viitsi ketään oikein erityisesti pyytää, koska tiedän, että vaikka halua riittäisi, niin kaikilla on yleensä kesät täynnä toimintaa muutenkin, on omat mökit ja omat puuhat.

Laitan tähän vielä kuvan grillistämme.

Ei kommentteja: